Kaksospojilla 19 vuoden ikäero
sambia.sobrad

Thea kirjoittaa: Tarinani on lyhyt ja selvästi yliluonnollinen.


Puolisoni on työtön ja perheemme tulot ovat suhteellisen pienet. Verojen, lainanlyhennysten ja ruokamenojen jälkeen ei juuri jää ylimääräistä. Eräänä päivänä sain rukouksessa Jumalalta sanan, että minun pitäisi ruveta tukemaan jotakuta Afrikassa 20 eurolla kuukaudessa.

En tietänyt, mitä tehdä tai kenen puoleen kääntyä. Mietin, odotin ja rukoilin. Muutaman päivän kuluttua tapaasin ystätärtäni, joka kertoi minulle aivan kuin ohimennen, kuinka Sambian Ystävät tukevat orpoja 20 eurolla kuukaudessa!


Heti avattuani orpojen kuvat, minua katseli kuin oma pieni poikani (joka nyt on täyttänyt 25). Erona oli vaan se, että kuvan pieni poika oli suklaanvärinen! Hänen syntymäpäivänsäkin oli täsmälleen sama kuin minun pojallani, vain vuosi oli toinen. Minun poikani syntyi 15.10.1989 ja Bright syntyi 15.10.2008. Se oli selvä merkki minulle! Bright on uskomattoman yhdennäköinen minun poikani kanssa. Jopa heidän olemuksensa tuntuivat jollain tavalla niin samanlaisilta!

Olin hyvin liikuttunut, että Jumala antoi minun auttaa tätä suloista Bright-poikaa ja hänen perhettään. Brightin ja muiden orpojen ansiosta olen ruvennut näkemään ja arvostamaan elämää uudella tavalla. Osaan nyt olla hyvin kiitollinen Jumalalle myös meille pieniltä tuntuvista asioista, jotka heille Afrikassa ovat elintärkeitä.


Antaminen on suuri ilo, sillä meidän Taivaallinen Isämme pitää huolta minustakin.


Kommentit: 0
Email again:
Lisää kommentti
Nimi:
Sähköposti:
Kommentti: