Åter-barn efter 19 år
sambia.sobrad
Thea skriver: Min historia är kort och helt övernaturlig.

Min make är arbetslös och vår inkomst ganska liten: skatter, banklån och mat - inte mycket kvar därefter. Men en dag när jag bad, hörde jag Gud säga att jag skulle börja stödja någon i Afrika med omkring 20 euro i månaden.

Jag visste inte vad jag skulle göra, jag kunde bara tänka, vänta och be. Ett par dagar senare råkade jag möta en vän som plötsligt nämnde att man kunde stödja zambiska föräldralösa barn med 20 euro i månaden genom Zambias vänner.

Så fort som jag såg bilder på de föräldralösa barnen - där var han! Min egen lille son (som nu faktiskt är 25) men denne lille pojke, Bright, hade mörkare hy. T.o.m. födelsedagen var samma som min pojkes, bara ett annat år. Min son är född 15.10.1989 och Bright är född 15.10 2008. Det var ett tydligt tecken för mig. Otrolig överensstämmelse med min son, t.o.m. hans natur verkade vara lika.

Jag är djupt rörd över att Gud har låtit mig hjälpa en underbar pojke, och hans familj. Tack vare Bright har jag börjat se på livet och uppskatta det på ett annat sätt än tidigare. Jag förstår nu att vara mycket tacksam för saker som vi ser på som obetydliga men det är av stor betydelse för människor i Afrika.

Det ligger en stor glädje i att ge så som jag också tas om hand av min Himmelska fader.
Comments: 0
Email again:
Add a comment
Name:
E-mail:
Comment: